Vragen? Bel ons: 052 33 24 09
E-mail: info@dekinder.be
1 winkel
Provincialebaan, Buggenhout

dewaltfestoollogo dassyhitachimetaboblakladerOpeningsuren
Maandag - vrijdag: 8:00 - 18:00
Zaterdag: 8:30 - 16:00
Zondag: gesloten

 

Wij bieden u:

  • Een zeer ruim aanbod van elektrisch gereedschap, handgereedschap, ijzerwaren en werkkledij
  • Snelservice sleuteldienst / nummerplaten
  • Herstellen en vervaardigen van hogedrukslangen
  • Hydrauliek, persen van hogedrukslangen terwijl u wacht
  • Op maat zagen, snijden, plooien en lassen van ferro en non-ferro materialen
  • Eigen hersteldienst
  • Eigen leveringsdienst.

Ons gespecialiseerd personeel staat steeds voor U klaar met hun beste raadgevingen.
Snelheid en kwalitiet staan centraal in onze service

Geschiedenis

Nog voor er sprake was van een winkel werkten Gustaaf De Kinder en zijn echtgenote Yvonne Stassijns als loonwerkers bij landbouwers in de buurt. Zij bewerkten het land met eigen landbouwmachines. Er werden toen (eind jaren ’50) nog hoofdzakelijk dieren ingezet om het land te bewerken, de intrede van de tractor was dan ook een echte revolutie.
Steeds meer stelden de boeren aan Gustaaf de vraag of zij via hem een tractor konden aankopen. Op die manier ontstond een eerste verkoopsactiviteit. In diezelfde periode werd door de landbouwers het grondwater nog met een handpomp naar boven gehaald. Toen de waterpompen op de markt werden gelanceerd, was Gustaaf er als de kippen bij om die te verkopen en te plaatsen. Dit werd door de landbouwers met enthousiasme onthaald. Al snel ontstond er een klein atelier waarin hij het benodigde materiaal voor het plaatsen van deze pompen (schroefjes, bouten, buisjes, … enz.) in bakken bewaarde.
Dit werd snel bekend in de omgeving en het duurde dan ook niet lang voor de hele buurt hun kleine ijzerwaren bij Gustaaf kwamen kopen. Midden de jaren 60 werd de stap naar een echte ijzerwaren winkel gezet.

Hier vond de Buggenhoutse bevolking ook een in de tijd sterk opkomende productgroep: groot witgoed. Door de jaren heen breidde de winkel langzaam maar zeker uit. Nieuwe producten vervoegden het assortiment, de oppervlakte werd groter en zoon Hugo kwam samen met zijn echtgenote in de zaak. Vandaag luiden Hans en Leen de derde generatie in.

De Kinder Hardware is uitgegroeid tot een regionale speciaalzaak waar u terecht kan voor een breed pakket van ijzerwaren en gereedschappen.  Met een ploeg van 16 werknemers staat men paraat om u te bedienen. Mede door het lidmaatschap bij de aankoopgroepering ASAMCO, kan u steeds de beste prijs worden aangeboden.

Impressies opendeurdagen 2012

 Impressies opendeurdagen november 2012
Open de slideshow

Impressies opendeurdagen 2010

 Opendeurdagen 20 en 21 november 2010
Open de slideshow